O nama

Alta Gold je regionalni broker, specijalizovan za trgovinu investicionim zlatom. Specijalizovani smo za trgovinu manjim i većim količinama investicionog zlata, te zbog toga nudimo konkurentne cene i povoljne uslove.


Prema evropskom zakonodavstvu, investiciono zlato se proizvodi u formi zlatnih pločica čija je najmanja prihvaćena težina 1g, a zagarantovana čistoća je 995/1000 ili veća. Nudimo Vam međunarodno priznate investicione jedinice, odnosno zlatne poluge. Svaka zlatna pločica ima na sebi utisnut naziv proizvođača i serijski broj koji je čini jedinstvenom i neponovljivom u celom svetu. Kod nas možete kupiti investicione jedinice za koje se opredelite i iste možemo od Vas otkupiti na Vaš zahtev.


Šta nudimo klijentima?

Specijalizovani smo za investicioni konsalting u oblasti ulaganja u plemenite metale. Pružamo profesionalne savete i individualna rešenja za kupovinu zlata. Naši stručni konsultanti upoznaće Vas sa partnerskim programima kompanija čije proizvode zastupamo i distribuiramo. Bilo da želite da ulažete male, srednje ili velike svote novca upoznaćemo Vas sa preporučenim investicionim jedinicama.


Naš detaljan, analitičan i sveobuhvatan pristup poslovanju, kao i razvijanje dvosmerne komunikacije, za rezultat imaju najbolje razumevanje Vaših investicionih ideja i ciljeva . Za nas je svaki klijent jedinstven i zato investicionu ponudu kreiramo kako bi zadovoljili svaki individualni zahtev klijenta. Dok radimo za Vas, posvećeni smo dubokom razumevanju Vašeg zahteva, zasnovanog na dvosmernoj komunikaciji. Identifikujemo Vaše mogucnosti i želje, na osnovu kojih kreiramo za Vas optimalan investicioni portfolio.

office@altagold.rs